Events

Tillbaka

Historiska eventet 2024: Tips och tricks

Överväg starkt att använda Dra nytt när du är i underläge i strid! Detta minskar skadorna från fiender, vilket ger dig en taktisk fördel.

Var dock försiktig när du drar nytt! Att dra om utan att välja ett kort ökar kostnaden för framtida omdragningar. Kort som redan har dragits kommer dock inte att väljas igen, vilket garanterar nya alternativ med varje omdragning.

Övervaka din hälsa! Tappa inte koll på din hälsa! Se till att kontrollera hur mycket skada din motståndare kan göra dig innan du väljer Fight. Om de kan dela ut tillräckligt med skada för att döda dig i ett skott, kan det vara över för detta kortlek! Vi har gjort det enklare genom att lägga till en varning för att betyda låg hälsa. Om du stöter på en situation där din motståndare är säker på att göra tillräckligt med skada för att ta dig ur spelet, kommer du att se hjärtat blinka, vilket indikerar en låg hälsovarning. Om du förlorar all din hälsa är striden förlorad, även när du också besegrar fienden!

Använd dig av förmågekort, eftersom de kan vända striden! Vinn dessa genom att besegra vissa motståndare — du får en gratis men kan köpa upp till två till med Stridsmynt. Gör dina val klokt för att förbereda dig för resten av striden! Att ha fler förmågekort i kortleken hjälper dig att dra nytta av Dra nytt-funktionen effektivt. När du använder Dra nytt kommer minst ett förmågekort garanterat att dyka upp, vilket förbättrar dina strategiska alternativ.

Glöm inte ligorna! Seger i strid tar dig inte bara framåt utan ger också bonuspoäng till ligan. Svårighetsnivån du väljer använder en multiplikator på dessa poäng: 2x för lätt, 3x för medium och en betydande 5x för svåra. Detta system kan avsevärt öka din prestation i ligorna, ge dig nya belöningar och cementera din framgång i evenemanget!

Glöm inte heller förhandlingskraften! Ju mer förhandlingskraft du har, desto större är dina chanser att dra särskilda förmågekort. Upp till 10 % av förhandlingskraftens polett kan fås genom gratisraden för storpriserna, med ytterligare polletter tillgängliga genom Motståndarens utmaningar.

Överväg att ta en risk i dina strider!
Att välja högre svårighetsnivåer testar inte bara din skicklighet utan ökar också kvaliteten på belöningar. Ju högre risk, desto högre belöning! Var dock medveten om att att välja en högre svårighetsgrad kan kräva mer förstånd och stridsmynt!

Boss på lätt nivå -
Sir Lancelot
 Boss på medium nivå -
 Marie Curie
 Boss på svår nivå -
 Napoleon Bonaparte

Undersök innan du dyker in!
Eftersom den här eventmekaniken fortfarande är ganska ny, gör vi vårt bästa för att guida dig genom den på ett effektivt sätt. Det är därför vi har lagt till flera verktygstips och visuella ledtrådar i detta event. De ger dig hjälp i förbifarten och även hjälp att fatta välgrundade beslut genom att förstå styrkorna och svagheterna i din nuvarande position. Håll muspekaren över varje okänt element för att lära dig mer om det! Klicka på symboler och frågetecken i eventfönstret för ännu fler tips för ditt spel!
Välj språk