Begivenheder

Tilbage

Historiebegivenheden 2024: Tips og tricks

Overvej kraftigt at bruge Træk igen, når I er i dem svageste i kamp! Det reducerer fjendernes skade og giver jer en taktisk fordel.

Vær dog forsigtig, når I bruger Træk igenV! Hvis I  trækker igen uden at vælge et kort, øges omkostningerne for fremtidige træk igen valg. Kort, der allerede er trukket, kan dog ikke vælges igen, hvilket sikrer nye muligheder for hvert træk.

Hold øje med dine helbredspoints! Mist ikke overblikket over din sundhedstilstand! Sørg for at tjekke, hvor meget skade din modstander kan gøre på dig, før du vælger Kæmp. Hvis de kan uddele nok skade til at dræbe dig i ét skud, kan det være slut med dette sæt! Vi har gjort det nemmere ved at tilføje en advarsel om lav helbredstilstand. Hvis du kommer i en situation, hvor din modstander er sikker på at give dig nok skade til at tage dig ud af spillet, vil du se hjertet blinke, hvilket indikerer en advarsel om lavt niveau af helbred. Hvis du mister alle dine helbredspoints, er kampen tabt, selv om du også besejrer fjenden!

Gør brug af evnekort, da de kan vende slagets gang! Vind dem ved at besejre bestemte modstandere - I får et gratis, men kan købe op til to mere ved hjælp af kampmønter. Træf jeres valg med omhu for at forberede jer på resten af kampen! Hvis I har flere Evnekort i jeres sæt, kan I udnytte Træk igen-funktionen effektivt. Når I bruger Træk igen, er der garanti for, at mindst ét evnekort dukker op, hvilket forbedrer jeres strategiske muligheder.

Glem ikke ligaerne! En sejr i en kamp bringer ikke kun rejsen videre, men giver også bonuspoint i ligaen. Den sværhedsgrad, man vælger, giver en multiplikator til disse point: 2x for let, 3x for middel og hele 5x for hård. Dette system kan øge jeres præstationer i ligaerne betydeligt, give jer nye belønninger og cementere jeres succes i begivenheden!

Glem heller ikke forhandlingsstyrken! Jo mere forhandlingsstyrke man har, jo større er chancerne for at trække førsteklasses evnekort. Op til 10 % af forhandlingsstyrken kan fås via hovedpræmie-bjælken, og yderligere styrke kan fås via rivaludfordringer.

Overvej at tage en risiko i kampene! Når man vælger en højere sværhedsgrad, tester man ikke kun evnerne, men øger også kvaliteten af belønningen. Jo højere risiko, jo højere belønning! Vær dog opmærksom på, at det kan kræve mere kløgt og flere kampmønter at vælge en højere sværhedsgrad!

Let sværhedsgrad Boss —
Sir Lancelot
Medium sværhedsgrad
 Boss —
Marie Curie
Hård sværhedsgrad
 Boss —
Napoleon Bonaparte
Undersøg situationen, før I kaster jer ud i det! Da denne begivenhedsmekanik stadig er ret ny, gør vi vores bedste for at vejlede jer effektivt gennem den. Derfor har vi tilføjet flere værktøjstips og visuelle signaler til denne begivenhed. De giver øjeblikkelig indsigt og hjælper med at træffe informerede beslutninger ved at forstå styrkerne og svaghederne i ens nuværende position. Hold musen over hvert eneste ukendte element for at få mere at vide om det! Klik på symboler og spørgsmålstegn i begivenhedsvinduet for at få endnu flere tips til spillet!

Vælg sprog